Humanisti Halil Kastrati njofton hapjen e qendrës për të moshuar

Advertisment
HTML Image as link

Humanisti Halil Kastrati shkruan:

Nga sot selia qendrore e shoqatës është në Gjinoc te Suharekës.

Reklame

Një tjetër moment i rëndësishëm për shoqatën Jetimat e Ballkanit. Nga sot me zgjerimin e aktivitetit tonë, Zyret qendrore të shoqatës zhvendosen në objektin e shtëpisë së të moshuarëve në Suharekë

Shoqata Bëmirëse Jetimat e Ballkanit – Gjinoc
Kuzhinat humanitare në Prizren dhe në Janjevë
Bamirës Zoti kurrë mos ju humbtë