Humb jetën traktoristi

70

Një traktorist e ka humbur jetën në një ak sident që ka ndodhur dje pasdite më atarin e fshatit Livoishtë të Ohrit.

#

Nga policia e Ohrit është konfirmuar informacioni për ak sidentin, me paralajmërim se detaje rreth rrethanave nën të cilat ka ndodhur ak sidenti do të parashtrohen gjatë ditës së sotme.

Livoishta ndodhet dhjetë kilometra në veri të Ohrit, në shtegun mes fshatrave Trebenishtë dhe Kosel.