Humbin jetën babai dhe nëna në aksiident, familja ka nevojë pë ndihmë urgjente (Video)

160

Ditën e dielë ka ndodhur një aksi,dent në Peshkopi ku humbi jetën një çift, Gentian dhe Klodiana Karazajmi, 34 – 28 vjeç.

Për të mos mjaftuar kjo dhimbje e madhe, prindërit kanë lënë 4 fëmijë jetimë, katër vajza të vogla të moshës 14, 11, 8 dhe 2 vjeç.

Familja jeton në varfëri ekstreme, në Peshkopi. Nisur nga ky rast, i shprehim ngushëllimet familjes dhe nisim fushatën për një shtëpi për familjen.

Këto ditë të vështira jemi pranë tyre. Gjyshi i fëmijëve dhe vajza e madhe bëjnë apel, pasi familja nuk ka asnjë të ardhur dhe gjenden në situatë tepër të vështirë.

Të bëhemi bashkë të gjithë për tja lehtësuar sadopak dhimbjen!

Ju lutem shpërndajeni!