Humbni peshë duke ngrënë akullore

103
#

Nëse nuk e hani akulloren pasi mendoni se do të sh.toni pes.hë atëherë duhet të nd.ërroni mendje.

Kjo pasi një studim i American Journal of Clinical Nutrition gjeti se gratë që kon.sumuan së paku një herë në ditë një produkt i cili përmban qumësht si akullorja ndihmon të humbësh peshë më shumë.

Por të gjitha këto nuk thonë që ju çdo ditë të hani akullore dhe të p.risni se do të humbi peshë, por preferohet që në dietën e juaj të jetë e përfshirë gjysmëfilxhani i akullores.

Nga kjo ju humbi peshë por edhe hani pr.oduktin tuaj të preferuar të verës, transmeton Klan Kosova.