Hysni Ismaili: Me përkrahje të TIKA-s dhe Qytetit të Konjës, Tetova së shpejti do të ketë Sahatkullë të saj

Advertisment

I ftuar në emisionin “Studio e Hapur” në TV Shenja ka qenë ministri i Kulturës nga AlternAtivA, Hysni Ismaili.

Duke folur mbi të arriturat dhe projektet e realizuara në kulturë, Ismaili mes tjerash tha: “Tetova së shpejti do të ketë Sahatkullë – një objekt që i ka munguar shumë Tetovës. Projekti do të përkrahet dhe financohet nga TIKA dhe Qyteti i Konjës së Turqisë”, përfundoi Ismaili.