I fyen policët, arrestohet i riu nga fshati Vrutok

Dje (22-qershor) rreth orës 12 e 45 minuta, përpara Stacionit policorë Gostivar, është arestuar 25-vjeçari G.R.

nga Vrutoku i Gostivarit, i cili i ka poshtëruar dhe fyer pjestarët e policisë.

Reklame

Rasti tërsishtë është zbardhur, kështu që kundër personit G.R. do të pasoj parashtresë adekuate.