I riu e shuan ‘zjarrin’ me tekbire në Turqi (Video)

Një ngjarje interesante ka ndodhur në Turqi, pas zjarrit që ka kapluar një pjesë të madhe në provincën jugore Antalya.

Në video shihet se si zjarri shuhet, teksa një i ri thërret Allahu Ekber (Allahu është më i madhi).

Reklame

Thotë ibni Kajimi Rahimehullah:
Nëse një musliman (mer Tekbir) , tekbiri i tij ndikon në shuarjen e zjarrit dhe largimin e shejtanit, që është substanca e tij( i krijuar prej zjarrit), dhe ai ( tekbiri) e shuan zjarrin, Ne dhe të tjerët e kemi provuar këtë dhe e kemi gjetur ashtu (që Tekbiri e shuan zjarrin).
Zadul Mead 4/194

Allahu e din më së miri.

https://youtube.com/shorts/g2vh3gVJteQ?feature=share