I riu nga Haraçina arrèstohet në Aeroportin e Shkupit, ja arsyeja

mde

Dje në mbrëmjë rreth orës 18 e 30 minuta në pikën kufitare Aeroporti Ndërkombëta-Shkupi gjatë kontrollit të pasaportave është konstatuar se

F R, 28 vjeçar nga fshati Haraçinë kërkohej nga policia me kërkesë të Gjykatës Themelore Shkup 1, për kryerjen e veprës pe nale grábitje të rëndë.

Reklame

Ai u mbajt në párábùrgim dhe iu dorëzua policisë në Stacionin Policor të Kisela Vodës për tu transportuar më pas në bùrgùn e Shkupit./portalb/