I riu nga Haraçina: ‘Me plot lëvdata dhe diploma prap n’Gjeramani’

I riu nga Haraçina Shenoll Musliu i revoltuar ka shkruar në facebook për largimin e tij nga shteti i Maqedonisë së Veriut si shkak i mos mundësive për punësim!

Musliu shkruan: “Nga viti 2005 si nxënës më i dalluar në shkollën fillore Gjergj K Skenderbeu Haraçinë mbi 6-7 Certifkata dhe së fundit i diplomuar në Universitetin e Tetovës i erdhi koha që ta mar një drejtim drejt vendit që krijon kushte të mira dhe vende pune pra si gjithë rina shqiptare ashtu edhe unë synojm Gjermanin e Angela Merkel”