I riu nga Saraji humb jetën pasi bie në korridorin e ashensorit

Sot rreth orës 9:30 minuta në Rrugën Pushnikova në ndërtesën ku po kryenin punët ndërtimore personi M.M. i moshës 30 vjeçare nga Saraji ,

nga shkaqe të panjohura deri tani ka rënë në korridorin e ashensorit dhe ka humbur jetën.

Reklame

Në vendngjarje menjëherë ka arritur ekipi i Ndihmës së shpejtë dhe vetëm ka konstatuar vd ekjen.

Në vendngjarje janë edhe ekipet e policisë dhe Prokurorit Publik të cilët po punojnë në zbardhjen e plotë të rastit.