Identifikohen prindërit dhe dy djemtë e vr arë në Gjilan

Hanife Bllaca, Zeqir Bllaca, Fisnik Bllaca dhe Blerim Bllaca dyshohet se u që lluan për vd ekje nga Valdete Bllaca të martën në Gjilan.

Zeqir dhe Hanife Bllaca ishin prindërit e zyrtares policore, Valdete Bllaca, e cila rreth orës 13 që lloi për vd ekje edhe dy vëllezërit e saj Fisnik dhe Blerim Bllacën.

Reklame

Valdete Bllaca, e cila shërbente në Policinë e Kosovës, dyshohet se kreu katër vr asjet në shtëpinë e familjes, ku pastaj kreu vetëvr asje.

 

Rastin e ka konfirmuar të martën edhe Prokuroria Themelore në Gjilan.