Ilda Bejleri ka diçka për të thënë pas ndeshjes mes Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut

Ilda Bejleri ka vendosur të shpreh mendimin e saj në lidhje me lojën mes Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut.

Ajo përmes një postimi në Instagram ka shprehur se ka diçka për të thënë.

Reklame

Ajo vazhdoi duke thënë se përfaqësueses shqiptare i janë dashur 52 vjet për të siguruar pjesëmarrjen në fazën finale të një aktiviteti madhor.

Këtij mendimi i janë bashkangjitur edhe qindra komentues të tjerë duke përkrahur lojtarët dhe lojën e djeshme.