Ilir Hasani flet për hapjen e kufijve: Spitali i Tetovës dhe Gostivarit prioriteti im (VIDEO)

Advertisment
HTML Image as link

Zëvendës ministri i Shëndetësisë, Ilir Hasani në një intervistë ekskluzive për News33.tv tha se puna e parë që po mundohet të bëj si zv.ministër është hapja e kufijve me Kosovën, rrespektivisht heqja e testit PCR të detyrueshëm. Duke ju përgjigjur pyetjes sonë, Hasani nuk tregoj kohën se kurë do të ndodhë kjo, por tha se së shpejti pritet që testi PCR I detyrueshëm të hiqet.

Duke folur për masat restriktive ose lehtësuese, Hasani tregoi se a do të ketë vendim për karantinë të re në vend.

Reklame Reklamë:
Qries

Tregoi nëse do të angazhohet për përmirësimin e kushteve në spitalin e Tetovës, Gostivarit dhe spitaleve tjera në vendbanimet shqiptare.

I pyetur nga Neës33, Hasani tha se partitë e koalicionit janë në bisedime e sipër për të vendosur se kush do të merr pozitën e drejtorit të klinikës “Nënë Tereza”.

Në fund, Hasani tregoi se me cilin politikan të opozitës ka shoqëri.