Imami Dauti: Kodra e Diellit dhe Mali Sharr janë pasuria më e madhe që ka Tetova!

Shkruan Omer Dauti

Kodra e #Diellit dhe mali #Sharr janë pasuria më e madhe që e ka qyteti jonë, #Tetova . Nuk është e drejtë vetëm të ankohemi për dukuritë negative që i shohim cilësdo sferë.

Reklame

Duke filluar nga mungesa e parkingut mungesa e pastertisë, prerja e drunjëve e shumë tjera por të shohim dhe mundesitë që ne i kemi e që t’i shërbejmë këtij vendi .

Ato janë tonat, dhe ne jemi te tyre, ne jemi të këtij vendi, e përballë cdo turisti që vjen këtu duhet që ta shohim dhe ta ndjejmë veten si nikoqir dhe njejtë si kujdeset nikoqiri që ta pret sa më mirë mysafirin dhe ne te njejtën duhet bërë.