Infektologu Ilir Demiri flet për gjendjen e të sëmurve me Covid-19 brenda Klinikës Infektive në Shkup(VIDEO)

Brenda Klinikës ekipi i “Rruga drejt…”, takuam edhe infektologun Ilir Demiri, i cili që nga dita e parë është përkujdesur dhe vazhdon të përkujdeset për të gjithë ata që janë të prekur apo dyshojnë se janë bartës të virusit Covid 19.

Demiri apelon që për shkak të rritjes së numrit të të prekurve të mos fshihen rastet por të kërkohet ndihmë mjekësore me qëllim që sa më shpejtë të dalim nga kjo situatë.

Reklame