Infermierja e dehur voziti më shumë se 11 kilometra në drejtim të gabuar të autostradës

Një infermiere britanike po voziste nën ndikimin e alkoolit në drejtim të gabuar për më shumë se 11 kilometra në autostradë, duke shmangur mjetet që vinin, përpara se të kthehej në një gjysmërreth dhe të kthehej në korsinë e duhur

Emma Marshal Davies pranoi në polici se ajo kishte pirë verë para se të voziste makinën e saj Volkswagen Polo, dhe më pas u drejtua për në shtëpi në autostradën M4, në Mbretërinë e Bashkuar.

Reklame

Ajo u shpall fajtore pasi një test i alkoolit tregoi se kishte dy herë më shumë alkool në gjak sesa normalja që duhet.