Informin për banorët e Lagjes Hasanbeg

Kryetarët e lagjes Hasanbeg u kanë bërë thirrje banorëve të kësaj lagje që ta respektojnë ligjin dhe mos të bien pre e njerëzve që ja duan të keqen Hasanbegut.

“#Informim
Qytetar të Hasanbegut ju bejm apel gjith banorve të Hasanbegut, nga 2 kryetart e Bashksive Lokale Alija Avdoviq edhe Jane Sandanski. Avdulla Ibishi dhe Adem Ismaili që ta respektoni Ligjin mos te dilni jasht pa nevoj ata qe e shkelin ligjin ta din se dote denohen penalisht as kush nuk dotju del ne ndihmë. Kjo ishte ni marveshje që mos të ketë më asni Incident në Lagjen tonë, e shifni edhe gjith mediumet e Lajmrun rastin e mbremshem. Mos bini në kurthin e dikujt qe pi pregaditin Hasanbegut, respektoni regullat kjo është për të miren tonë kush e shkel Ligjin dot përballet me Ligj. Ju flm nga dy bashksit Lokale Jane Sandanski dhe Alija Avdoviq.” shkruhet në njoftim.