Injorojeni Ermal Mamaqin

Deklaratat e Ermal Mamaqit ku i ftonte shqiptarët mos lexonin romane se janë libra për pensionistë, kanë sjellë reagime të shumta.

Aktivistja Brizida Gjikondi u bën thirrje artëdashësve që ta bojkotojnë aktorin.

“Injorojeni Ermal Mamaqin dhe ai nuk do ekzistojë, do varfërohet.. njerzit duhen ndeshkuar tek thelbi dhe vlera e tyre reale..

Ai është njeriu i ri i kësaj epoke, anti’libër, anti’vlerë !

Epidemitë ridimensionojnë vlerat.. po ai dhe shumë si ai… ende se kanë kuptuar..

Ai minimilashit duhet ta kuptoj se Shqiperia eshte si Pallati Kongreseve qe edhe pse ja “dha” aktori i epilogut… ai s’arriti ta mbushte as me art as me shqiptarë..

Përçmoj këdo që urren librin… Dante do e kish bere personazh te Ferrit me siguri..”, shkruan Gjikondi.