Interesim i madh në Tetovë për t’iu bashkangjitur strukturave të Lëvizjes BESA

Lëvizja BESA është duke zhvilluar procesin e riorganizimit të partisë, duke i konsoliduar strukturat e saja nga nëndegët, degët e kështu me rradhë.

Ajo që bie në sy është përkrahja e fuqishme dhe interesimi i madh i Tetovarëve për t’u bashkangjitur në strukturat e Lëvizjes BESA. Në kuvendet e nëndegëve po shihet prezencë masovike dhe numër i madh i kuvendarëve.

Reklame

Përndryshe, kreu i Besës, Bilall Kasami ka paralajmëruar se do të jetë kandidat për të parin e Tetovës, arsye kjo që Besa po përgatitet seriozisht që të fitojë komunën e Tetovës.