Iran, një avion pasagjerësh del nga pista (video)

Një avion pasagjerësh doli nga pista në një aeroport në jugperëndim të Iranit, raporton Anadolu Agency (AA).

Zëdhënësi i Agjencisë për aviacion civil të Iranit, Reza Jaferzade, njoftoi se avioni i kompanisë Caspian Airlines pas aterimit doli nga pista në aeroportin në Mahshahr.

Jaferzade për televizionin shtetëror iranian tha të gjithë pasagjerët dhe anëtarët e ekuipazhit janë mirë.

Është ngritur hetim mbi shkakun e aksídentit.