Irani inskenon el eminimin e Donald Trump (VIDEO)

Çdo minutë që kalon duket se tensionet mes Iranit dhe SHBA po bëhen edhe më të nxehta dhe më kërcënime të forta dhe shqetësuese.

Së fundmi, agjencia iraniane e lajmeve Fars, ka postuar një video shokuese në të cilën Irani i dërgon një mesazh të qartë kërcënues SHBA, teksa ka inskenuar eleminimin e Presidentit Donald Trump.

Në këto pamje të rreme, janë montuar çaste nga largimi nga podiumi i Trump gjatë një mitingu në Nevada, pas dyshimeve se dikush në sallë ishte i armatosur, dhe janë përdorur për inskenimin e eleminimit te Presidentit.

Mesazhi është i qartë: Nëse ti nis konflikt, ne do ta përfundojmë atë!

Fars e përshkruan veten si agjensi të pavarur lajmesh, por gjerësisht mediat botërore e konsiderojnë si një agjensi pothuajse zyrtare që i shërben qeverisë iraniane. /tvklan

VIDEO: