Irani vendos flamurin e kuq në Kupolën e Shenjtë të Xhamisë, paralajmëron një betejë të rëndë që do të vijë (VIDEO)

Për herë të parë në historinë e Iranit, mbi Kupolën e Shenjtë të Xhamisë Xamkaran që simbolizonte gjakun e derdhur te imam Hyseinit, sot u ngrit një flamur i kuq i cili sherben edhe si një thirrje për tu hakmarrë.

Irani ka lëshuar një paralajmërim të tmerrshëm për SH.B.A.-së ndërsa ngriti një flamur të kuq mbi Xhaminë e Shenjtë Dome Jamkarān si një simbol të një beteje të rëndë që do të vinte.

“Ata që duan të hakmerren për gjakun e Huseinit”, thuhet në mbishkrimi të flamurit.

Flamuri i kuq u ngrit në krye të një prej xhamive më të mëdha dhe më të rëndësishme në qytetin e shenjtë të Qomit. Kjo u bë për nder të Qassem Suleimani dhe oficerëve të tjerë që u eliminua nga SH.B.A.