Irfan Lushi kryetar i PDSH-se dega Negotine-Vrapcishte (FOTO)

50

Partia Demokratike vazhdon me ristrukturimin e saj kesaj rradhe ne komunen Negotine-Vrapcisht. Ne kuvendin zgjedhor te kesaj partie ne kete komune u zgjodhe kryetar i ri kesaj dege z.Irfan Lushi nga Vrapcishti dhe kryesia e re.

Kryetari i posazgjedhur i PDSH-se dega Negotine-Vrapcisht z.Lushi pasi falemenderoi kryetarin e deritashem te deges theksoi se PDSH-ja ka struktura ne te gjitha vendbanimet e kesaj komune dhe ne bashkerishte me kryesine do te vazhdojme me forcimin e partise ne te gjitha keto vendbanime te komunes sone.

Kete kuvend zgjedhor te PDSH-se dega Negotine Vrapcishte e pershendeti kryetari z.Menduh Thaci duke ju uruar pune te mbare si kryetarit te posazgjedhur te kesaj dege z.Lushi ashtu edhe kryesise se re nder te tjerat theksoi se kur eshte PDSH-ja e dobet shqiptareve ju rendohet gjendja dhe behen te pashprese. Me forcimin e Partise Demokratike Shqiptare vehen ne levizje kapacitetet me te cilen posedojne shqiptaret dhe detyrimisht jo vetem qe rikthehet shpresa por edhe ndryshon ne kahje pozitive gjendja e shqiptareve.

Prandaj edhe ky forcim i PDSH-se eshte edhe nje sinjal se perfundimisht vetem PDSH ka force, dije dhe vizion se si mund te mbrohen interesat kolektive tona ne keto hapsira ku jetojme