Ish eprori i UÇK-së: Politika shqiptare harroi ushtarët e UÇK-së, dëshmorët dhe familjet e tyre (VIDEO)

Advertisment

Ish-eprori i UÇK-së, Azbi Nuredini, ka akuzuar partitë politike shqiptare në Maqedoninë e Veriut, se e kanë lënë në harresë zgjidhjen e çështjes së ish-ushtarëve dhe familjeve të dëshmorëve në rrugë institucionale.

Në një intervistë për gazetën LAJM, me rastin e ditës së Dëshmorëve, Nuredini tha se, politikanët shqiptarë kanë hequr dorë nga kjo temë pasi vlerësojnë se nuk mund të përfitojnë pikë politike. Intervistën e plotë mund ta ndiqni në videon më lart.

Reklame