Ish ministri i Gruevski lë politikën hap restorant l uksoz në Spanjë?

Disa zyrtarë të ish-qeverisë Gruevski kanë braktisur politikën dhe janë bërë biznesmen. Sipas miqve të ish-ministrit Dime Spasov, ai raportohet se tashmë është pronar i një restoranti shumë luksoz në Spanjë.

Spasov gjatë qeverisjes së Gruevskit ka ushtruar shumë detyra të rëndësishme, që nga zv.drejtori, sekretar shtetërorë, zv.ministër dhe ministër i punës dhe politikës sociale.(koha.mk)