Ishin në helikopterin e Koby Bryant, kush është familja që u shua dhe askush nuk po flet për të

Të dielën e gjithë bota u trondit nga aks identi që i mori jetën Koby Bryant dhe vajzës së tij 13 vjeçare.

Sëbashku me ta ndërruar jetë edhe shtatë persona të tjerë.

Ku më e dhimbshme ishte ajo e familjes Altobelli, ku ndërruan jetë, John, Keri dhe vajza e tyre Alyssa.

 

Çifti ka lënë pas dy fëmijë të tjerë. John ishte trajneri i skuadrës së bejsbollit Orange Coast Collage.

Midis vi ktimave ishte edhe Christina Mauser e cila ishte trajnere e një ekipi basketbolli të një shkolle fillore.

Ajo ishte trajnere e vajzës së Bryant dhe Altobellit.

Vi ktimat e tjera ishin, piloti Ara Zobayan, Sarah dhe Payton Chester.