Ixhe vazhdon bashkëpunimin me Video Lotarinë “Casinos Austria”

Video Lotaria “Casinos Austria” ka njoftuar se vazhdon bashkëpunimin me një nga sportistët e suksesshëm nga Maqedonia Igor Stefanovski Ixhe.

Vazhdimin e bashkpunimit e bënë të ditur nga Video Lotaria e Maqedonisë së Veriut.

Reklame

Njoftimi i plotë:

Shoferi më i mirë maqedonas mbetet pjesë e familjes si ambasador i markës së “Casinos Austria”. I famshi Ixhe për ne nuk është vetëm një sportist i shquar profesionist dhe i lartë, por edhe simbol i besnikërisë, duke qenë se prej shumë vitesh është partner i kompanisë sonë dhe fytyrë besnike e vlerave tona.

Marrëdhënia jonë është e dyanshme sepse “Casinos Austria” ka qenë pas Stefanovskit për shumë sezone në luftimet e tij me shpejtësi dhe konkurrencë në të gjithë Evropën. Në vitin e ri konkurrues, ai filloi të fitojë dhe të marrë rezultate të shkëlqyera, dhe Video Lotaria “Casinos Austria” është këtu për ta mbështetur në çdo hap të rrugës.

Tandemi Ixhe- “asinos Austria” është bërë i njohur në mesin e mbështetësve të tij dhe publikut të gjerë dhe deri më tani është nënshkruar me shumë suksese, veprime me përgjegjësi shoqërore dhe histori të lumtura. Prandaj, besojmë se do të vazhdojmë të jemi shembull dhe pikë referimi për bashkëpunim cilësor dhe profesional. Si një kompani moderne dhe e përgjegjshme, ne do të vazhdojmë të ushqejmë përpjekjet për të mbështetur sportin, në mënyrë që të inkurajojmë të rinjtë që të zgjedhin sportin si sfidë personale dhe profesionale.