Ja arsyeja pse BDI nga Gostivari e fillon fushatën

Kreshnik Bekteshi nga selia e BDI-së në Shkup ka njoftuar se kjo parti fushatën për zgjedhjet lokale të 17 tetorit do ta fillojë në Gostivar.

Në këtë komunë do të përfundojë të njëjtën me tubim.

Ka ftuar partitë politikë që aktivitetet e tyre në kuadër të fushatës zgjedhore t’i realizojnë në përputhje me rekomandimet dhe masat për mbrojtje nga virusi Kovid-19.

“Fushatën për zgjedhjet lokale ditën e hënë nga Gostivari, sepse kemi dëgjuar zërin e qytetarëve të Gostivarit të cilët zëshëm kërkojnë ndryshim”, tha Bekteshi, transmeton TV21.