Ja çfar moti do të kemi sot, e martë 03 mars

Moody stormy landscape field with mountains in background summer

Moti në vend do të jetë me vr anësira të ndryshueshme nga drejtimi juglindor, veçanërisht në pjesët lindore.

Pasdite dhe nga fundi i ditës nga perëndimi do të fillojnë reshje të shiut të cilat gjatë natës do të përhapen dhe lokalisht do të jenë më intensive, të përcjella me erë të përforcuar.

Reklame

Temperatura e mëngjesit do të lëviz prej 3 deri në 7 gradë, ndërsa ajo e ditës prej 10 deri në 21 gradë Celsius.

Edhe në Tetovë dhe rrethinë moti do të jetë me vr anësira të ndryshueshme nga drejtimi juglindor.
Temperatura e mëngjesit do të ulet deri në 5 gradë, ndërsa ajo e ditës do të arrijë deri në 19 gradë.