Ja çfar moti do të kemi sot, e mërkurë 8 prill

Moti do të jetë me diell me erë të lehtë deri në mesatare verilindore.

Temperatura e mëngjesit do të arrijë prej minus një deri në katër gradë Celsius, ndërsa e ditës do të lëvizë prej nëntë deri në 21 gradë Celsius.

Edhe në Tetovë dhe rrethinë moti do të jetë me diell me erë të lehtë deri në mesatare verilindore.
Temperaturat ditore do të lëvizin prej tetë deri në 20 gradë celsius.