Ja cilat janë komunat me numrin më të madh të rasteve aktive me koronavirus

Advertisment

Në Maqedoni po vazhdon trendi i njejtë i rasteve aktive me koronavirus.

Shkupi me 856 dhe Kumanova me 377 raste aktive gjenden në krye të listës së Ministrisë së Shëndetësisë.
Në Tetovë dhe rrethinë ka gjithësej 164 raste aktivë, në Gostivar 233, Strugë 59, Shtip 169 etj.

Reklame

Numri i përgjithshëm i të diagnostifikuarëve me Kovid-19 nga fillimi i epidemisë është 14.293 veta.

Në 24 orët e fundit komunat që nuk kanë regjistruar raste të reja janë Dibra dhe Kërçova.

Dellçeva një komunë e vogël gjatë 24 orëve të fundit ka regjistruar raste rekorde, edhe ate 10 raste të reja.