Ja çka përmban marrëveshja e bashkëpunimit ASH – Aletrnativa (dokument)

Duke e respektuar vendimin e organeve dhe strukturave partiake, duke pasur në konsideratë vullnetin e votuesve tanë dhe pritjen e opinionit vendas, por veçmas duke qenë të përkushtuar për implementimin e programeve tona politike për ta akumuluar votën shqiptare dhe për ta artikuluar dinjitetshëm interesin shqiptar, si dhe duke u gjendur në prag të zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, të caktuara për 12 prill 2020, ne – Aleanca për Shqiptarët dhe AlternAtivA, më 21.02.202 në Shkup ramë dakord për këtë:

MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI