Ja çka shkruan kryetari i FFM-së Sejdini për fitoren e Maqedonisë

Advertisment

🗣Jemi të gëzuar dhe nga zemra i uroj futbollistët për suksesin historik.

Përfaqësuesja jonë tregoj forcë, karrakter dhe rrumballaksoi epitetin – herojët e sportit.
Futbollistët, stafi teknik dhe të gjithë në FFM dhe mediumet, duam që të ndajmë gëzimin me tifozët dhe bashkëqytetarët tanë. Por, në këtë kohë të pandemisë, jemi të detyruar që ti respektojmë masat për mbrojtje të shëndetit dhe ju lutem të gjithëve të jemi të përgjegjshëm.

Reklame

Ky është moment për festë të madhe, por i sigurt jam se do të kemi edhe shumë momente të këtilla, të cilat do ti festojmë së bashku. Ti respektojmë masat nga institucionet shëndetësore për të mirën e secilit prej neve. Kemi edhe dy ndeshje për disa ditë dhe është e rëndësishme ti mbrojmë herojë tanë. Shihemi në EUROPIAN.