Ja çka thotë Grubi për gjuhën e urrejtjes nga të rinjt në sheshin e Shkupit

Advertisment
HTML Image as link

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi ka thënë se duhet dënuar gjuhën e urrejtjes dhe brohoritjet plot mllef të disa të rinjëve në mes të Shkupit.

Sipas Grubi sjelljet e tilla nuk kanë vend më në shoqërinë tonë

Reklame Reklamë:
Qries

“Një sjellje e tillë nuk ka vend në shoqërinë tonë të re, shoqërine e barabartë për të gjithë, me vlera euroatlantike.

Indoktrinimi i rinisë dhe intoleranca etnike janë me afat të skaduar”,ka shkruar zëvendëskryeministri Grubi në faqen e tij në Facebook.