Ja çka thotë nga policia për rastin në City Mall

Nga Ministria e Punëve të Brendshme thonë se nga ekipi qe merret me monitorimin e City Mall ka denoncuar në MPB, se kanë marre thirrje para një ore për bo mbë të vendosur në Qendën Tregtare City Mall

dhe menjëherë janë dërguar ekipe policore dhe njësi speciale të cilat po ndërmerrni hapat e nevojshëm.

Në momentin kur është dhënë alarmi, menjëherë është evakuuar e gjithë ndërtesa. Ende nuk dihet saktësisht nëse behet fjale për alarm te rreme apo jo.

Tash sapo informuan nga City Mall se të punësuarit mund të futen në ndërtesë, por jo dhe mediet që janë në vendngjarje për të raportuar rreth ngjarjes.