Ja çka thuhet në urimin e kryetarit të BDlsë me rastin e Krishtlindjeve

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti, i dërgoi urim qytetarëve me rastin e festës krishtere Krishtlindjet.

“Krishtlindja është festë e madhe dhe e rëndësishme ortodokse me të cilën festohet lindja e Jezu Krishtit dhe na bashkon në dëshirat e sinqerta dhe të ndërsjella për shëndet, sukses, fat dhe mirëkuptim dhe respekt të ndërsjellë.

Me shekuj festojmë, respektohetmi, besojmë dhe gëzohemi së bashku”, qëndron në urimin e kryetarit të BDIsë.

Në urimin e kryetarit të BDIsë, Ahmeti qytetarëve u dëshiroi shëndet, lumturi, qetësi dhe mirëqenie. .