Ja emrat e 15 deputetëve të BDI-së

Bashkimi Demokratik për Integrim në zgjedhjet e djeshme parlamentare ka fituar 15 deputetë.

Sipas njësive zgjedhore, më së shumti deputet ka fituar në njësinë e 6 zgjedhore-7 deputetë, një njësine e 5 dhe të 2 zgjedhore ka fituar nga 3 deputet dhe në njësine e 1-rë zgjedhore ka fituar 2 deputetë, informon portali “tetova1.com”.

Në vazhdim ju prezantojm emrat e deputetëve që do përfaqësojnë BDI-në.
Zona 1: Izet Mexhiti, Arben Ziberi
Zona 2: Arbër Ademi, Berat Ajdari, Merita Koxhaxhiku

Zona 5: Talat Xhaferi, Ismail Jahoski, Arbana Pasholli

 

Zona 6: Ali Ahmeti, Florin Besimi, Arta Bilalli-Zendeli, Naser Nuredini, Bajram Rexhepi, Vjollca Latifi Ademi dhe Bajram Kadrija /teova1/