Ja ku i kalon pushimet verore Zoran Zaev (foto)

Pushimet e Zoran Zaevit, fituesit te zgjedhjeve parlamentare ishin pjese e shume bisedave neper koluaret politike. U tha se Zaev ka shkuar për pushime në detë, mirepo e verteta eshte ndryshe.

‘Shtëpija është shtëpi, ne shtëpi ne te dashurën Prespë. Mjalta është nga Bujari, bakllaven e ka bere nena e Lindimit, kurse peshkun e ka pregaditur tezja Liljana, nena e Vaskos. Një falenderim per mikpritjen dhe ushqimin perfekt deri te Borjani dhe kryetari komunes Zhivko. Gjithçka është kur i ke të gjitha.’ ka shkruar Zaev.

Reklame

 

 

Дома си е дома, дома е и во Љубојно во Преспа. Медот е од Бујар, баклавата ја правеше мајка му на Линдим, а рибата ја…

Gepostet von Zoran Zaev am Mittwoch, 22. Juli 2020