Ja kuadri i Integristëve që pritet të drejtojë Postat e Maqedonisë (FOTO)

Drejtor i ri i Postës së Maqedonisë pritet të vijë kuadër nga dega e Bashkimit Demokratik për Integrim në Saraj.

Jozyrtarisht mësohet se Zekirja Abazi do të jetë drejtor i ri i Postës së Maqedonisë.

Reklame

Abazi për 4 vitet ka qenë zv drejtor i Komisionit për marrëdhënie me bashkësitë fetare dhe grupet religjioze.

Deri më tash drejtor i Postës së Maqedonisë ka qenë Ejup Rustemi nga fshati Xhepçisht-Tetovë. /tetova1/