Ja në sa ora bëhet falja e namazit të Fitër Bajramit

Ja kur falet namazi i Bajramit

Sot ka përfunduar muaji i sh ejntë i Ramazanit, dhe nesër besimtarët musliman festojnë festen e Fitër Bajramit.

Reklame

Namazi i Bajramit nesër falet në ora 05:59 në Tetovë, ndërsa në Shkup dy minuta me herët. Namazi i sabahut do të falet në ora 04:43, ndërsa dielli do të lind në ora 05:15.