Ja kush do të jenë ministrat e ardhshëm

Advertisment

Analisit, Arben Llalla thotë se ka paralajmëruar se si do të dilnin zgjedhjet nga partitë shqiptare.

Ai gjithashtu tregon se cilat ministri do t’i takojnë BDI-së.

Reklame

BDI do të marrë ministrinë e Financave, ministrinë e Marrëdhënieve Ndëretnike, ministrinë e Administratës dhe Shoqerisë Informative, ministrinë e Ekologjisë, ministrinë e Pushtetit Lokal dhe postin e Zëvendës Kryeministrit.

Flitet që Zëvendës Kryeministri t’i takoj Tetovës, ku thuhet se do të jetë Florin Besimi.