Ja kush do të jetë kandidati i BDI’së për kryeministër shqiptar

Bashkimi Demokratik për Integrim do të garojë në zgjedhjet parlamentare të 15 korrikut me kandidatin për kryeministër, Naser Ziberi, i cili shihet edhe tubimin e BDI’së në Prespë.

BDI tashmë disa javë e ka promovuar idenë për kryeministër shqiptar në Maqedoni të Veriut, duke aluduar se tani janë pjekur kushtet për një gjë të tillë.

Reklame

Kush është Naser Ziberi:

Naser Ziberi ka lindur në vitin 1961 në fshatin Llaskarcë të Shkupit, komuna e Sarajit. Ai ka përfunduar Fakultetin Juridik dhe aktualisht ushtron profesionin e noterit. Ziberi në të kaluarën ka qenë funksionarë i lartë i PPD-së.