Ja kush është biznesmeni shqiptar që vendosi emrin e Trump në shtëpinë e tij!

Advertisment

Ky është mërgimtari Beno Pejani biznesmen që vendosi emrin e Presidentit Donald Trump dhe Amerika, në shtëpinë e tij nga simpatia pêr Amerikanët!
Kanë mbetur edhe 8 ditë para zgjedhjeve presidenciale në SHBA.

Kosovarët të njohur si populli më proamerikan në botë, kanë mendime të ndryshme se kush duhet të jetë presidenti i radhës amerikan. Por një bashkatdhetar nga Istogu duket se është i bindur në rizgjedhjen e Trumpit president.

Reklame

Ai ka ndërtuar një shtëpi të bukur banimi të cilën e ka emëruar me emrin e presidentit aktual. “Donald Trump-Amerika”, është mbishkrimi i vënë në shtëpinë e bardhë.