Ja kush janë personat e vr arë në Casino në Shkup

Persona të armatisur dhe të maskuar mëngjesin e sotshëm kanë grabitur një kazino në afërsi të Shkupit, në rrugën drejtë Kosovës, shkruajnë mediat lokale, përcjell Fakte.

Sipas informacioneve të para, nga s ulmi kanë ngelur të v dekur dy djemë të rinj, V.H. (22) dhe B.N.(20) nga fsh.Krushopek i angazhuar si sigurim në kazino.