Ja kush janë tre deputetët e LDK-së që votuan kundër rrëzimit të qeverisë Kurti

Tre deputetë të Kuvendit të Kosovës nga LDK-ja,përfshirë Vjosa Osmanin, kanë votuar kundër rrëzimit të Qeverisë.Dy deputetë që kanë votuar kundër janë Haxhi Avdyli dhe Ardian Shala.