Ja kush pritet të jetë drejtor në NP “Rrugët e Maqedonisë”

Bekim Memeti nga Manastiri do të vazhdojë të drejtojë drejtorinë “Rrugët e Maqedonisë”. Memeti është drejtori i parë që arriti për një kohë të shkurtër të realizojë programin e tij duke asfaltuar në çdo qytet – fshat shqiptar. Ai arriti të punësojë për herë të parë një numër të madhë shqiptarësh nga Prilepi, Manastiri, Dollneni ku edhe bashkoi komunën e Dollnenit me Shkupin me rrugë të reja.

Drejtori Memeti nuk la asnjë komunë shqiptare pa asfaltuar, pavarësisht cila parti udhëhiqte me komunën. Memeti ka asflatuar në komunën e Gostivarit, Vrapçishtit Bogovinës dhe Zhelinës komuna që udhëhiqen nga kuadër të ASH-së dhe BESËS.

Reklame

Ndryshe gjatë fundjavës pritet që të emërohen zv/ministrat dhe drejtorët nga koalicioni BDI – LSDM. /TS/