Ja kush pritet të jetë drejtori i Postave të Maqedonisë

Advertisment

Ish-zëvendësministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësrinor Jani Makraduli siç mëson TV21, do të jetë drejtor i ri i Postës së Maqedonisë.

Drejtori aktual i Postës së Maqedonisë, Ejup Rustemi nga radhët e BDI-së do të emërohet drejtor në NP “Rrugët Shtetërore”. Këtë e bëri të ditur një javë më parë kryeministri Zaev.

Reklame

Rustemi në NP “Rrugët Shtetërore” do të zëvendësojë Zoran Kitanov nga LSDM. Rustemi drejtor i Postës së Maqedonisë u emëruar në gushtë të viti 2018.