Ja kush u zgjodh kryetar i BDI-së dega Zhelinë

53

Në Kuvendin e sotëm zgjedhor në kuadër të zgjedhjeve brendapartiake, Bedri Fazliu u zgjodh Kryetar i degës së Bashkimit Demokratik për Integrim në Zhelinë.

Kuvendarët e deleguar gjithashtu njëzëri zgjodhën edhe kryesinë e degës si dhe këshillin mbikqyrës të degës.

Në punimet e Kuvendit morri pjesë edhe lideri i partisë , Ali Ahmeti i cili do t’ju drejtohet të pranishmëve dhe opinionit të gjërë.