Ja lista e LSDM – BESA në zonën 5

LSDM dhe Besa para disa ditësh lidhën një koalicion të përbashkët parazgjedhorë për në zgjedhjet Parlamentare që do të mbahen muajin e ardhshëm më 12 Prill.

Në vijë të kësaj TetovaSot sjellë listën e kandidatëve të koalicionit të këtyre dy subjekteve politike në zonën numër pesë ndërsa Lëvizja Besa do të ketë dy kandidatë për deputetë njëri i treti në listë Fatmir Emush që vjen nga Struga dhe tjetri do të jetë i 11-ti nga Dibra por që emri i tij pritet të bëhet publik së shpejti.

Reklame

Më zonën numër pesë bartëse e listës do të jetë Mila Carovska nga rradhët e LSDM ë i pasuar nga Goran Kozarov nga e njëjta parti . Në zonën numër 5 do të ketë kandidatë edhe nga partitë tjera që janë në koalicionin e madh me LSDM .