Ja lista përfundimtare e integristëve në të gjitha zonat

Bashkimi Demokratik për Integrim ka formalizuar listat e kandidatëve për deputetë. Tashmë është nxjerrë një listë preliminare e kandidatëve për deputet nga integristët në të gjitha zonat, ku shihet se Ali Ahmeti do të garojë në njësinë e gjashtë zgjedhore.

Ja një version i listës i nxjerrë në media.

Reklame

Zona 1

Izet Mexhiti, Shermine Mamuti, Valdete Kasapi, Mesut Jakupi

 

Zona 2

Arbër Ademi, Berat Ajdari, Amella Cana

 

Zona 3

1.Bekim Neziri

 

Zona 5

Talat Xhaferi, Jeton Shaqiri

 

Zona 6

Ali Ahmeti, Florin Besimi, Arta Bilalli, Naser Nuredini, Bajram Rexhepi, Vjollca Ademi, Bajram Kadria, Bedri Fazliu

Pas këtyre emrave janë edhe shumë emra të tjerë të njohur të ri dhe të rejash ku priten të garojnë në të gjithë zonat për zgjedhjet e 12 Prillit. /TS/